Bayern: az MU 120 millió eurót adott volna Müllerért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.14. 14:01
null
Thomas Müller annak idején Louis van Gaaltól kapta meg a bizalmat, a holland nem véletlen szeretné most is a csapatában látni az időközben világklasszissá érő futballistát (Fotó: AFP)
A német Kicker klubhoz közeli, biztos forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a Manchester United a nyáron elképesztően sok pénzt adott volna Thomas Müllerért: az angol klub világrekordot jelentő összeget, 120 millió eurót is kifizetett volna a Bayern Münchennek.

 



Egy hónapja angol források még „csak” 60 millió eurós ajánlatról írtak, a német újság ezzel szemben úgy tudja, hogy dupla pénzt is kaphattak volna a gólerős támadóért a bajorok. Ha jó előre le nem szögezik: Thomas Müller semmi pénzért nem eladó.

Amúgy a játékos sem járt volna rosszul. Öt évre szóló szerződést írhatott volna alá, szezononként nettó 12.5 millió eurós fizetésért.

Bastian Schweinsteiger személyében egy müncheni játékos a nyáron az MU-hoz szerződött, de Louis van Gaal menedzsernek másik volt müncheni játékosát már nem sikerült megszereznie. A 26 éves Thomas Müllernek jelenleg 2019-ig van érvényes szerződése a Bayernnel. Saját értékítélete szerint nincs olyan futballista, aki százmillió eurónál többet érne... A bajorok támadója a bajnoki szezon négy mérkőzésén hatszor volt eredményes. A szeptember eleji két Eb-selejtezőt – Lengyelország és Skócia ellen – három góllal és két gólpasszal zárta.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik