Hamburg: Stieber Zoltán a Barcából kaphat vetélytársat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 11:47
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg sportigazgatója, Peter Knäbel megerősítette azokat a sajtóhíreket, melyek szerint a HSV érdeklődik az FC Barcelona horvát válogatott játékosa, Alen Halilovic iránt.

A 19 éves támadó 2014 nyarán szerződött a Barcelonához, amelynek B-csapatában a legutóbbi idényben 30 másodosztályú bajnokin lépett pályára, és négy gólt szerzett. A horvát futballista a szerződése értelmében egy szezon után felkerült az első csapat keretébe, de a katalánok szakmai stábja a több játéklehetőség érdekében szívesen kölcsönadná, vagy visszavásárlási opcióval akár el is engedné.

Halilovicot állítólag több spanyol és angol élvonalbeli klub szerződtetné, míg a legfrissebb hírek szerint a Stieber Zoltánt foglalkoztató Hamburg is szívesen látná a soraiban.

„Nem cáfolom, hogy érdeklődünk a játékos iránt. Szerepel a kiszemeltjeink között” – mondta Knäbel, akit nem különösebben izgat, hogy a HSV-n kívül tucatnyi klub fontolgatja Halilovic megszerzését.

Kérdés, hogy a Hamburg megengedheti-e magának a már a katalánok első csapatában is bemutatkozó tehetség átigazolását. A Kicker szerint nem biztos. A Hamburg kiesett a Német Kupa első körében, így a második fordulós szereplésért járó csaknem 400 ezer eurót már nem kapja meg.

Halilovic szerződése 2019-ben jár le Barcelonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik