Bayern: „Miért mindig én?” - kérdezi a szörnyen peches Thiago

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.16. 07:58
null
Thiagónak borzalmas éve van: újabb műtét, kihagyás és hosszas rehabilitáció következik (Fotó: Reuters)
Mint arról beszámoltunk, újabb, edzésen elszenvedett térdsérülése miatt ismét meg kell műteni Thiago Alcántarát, a Bayern München spanyol válogatott középpályását. A jobb térdével harmadszor kés alá fekvő Thiago érthetően elkeseredett.

„Mit mondhatnék? Természetesen nagyon el vagyok keseredve és csalódott vagyok. Miért mindig én? De nem fogom feladni. Harcolok és visszatérek, a Bayern Münchennél ünneplem a visszatérésemet” – kommentálta sérülését a 23 éves Thiago.

A spanyol válogatott középpályás megpróbáltatásai március 29-én kezdődtek, amikor a Hoffenheim-játékos Kevin Volland szerencsétlen megmozdulása kényszerítette őt partvonalon kívülre. Thiago visszatért és edzésbe állt, ám egy májusi gyakorláson ugyanaz a szalag sérült meg, a játékos pedig lemaradt a nyári világbajnokságról. Most ismét a jobb térdszalag szakadt el.

Thiagót az Egyesült Államokban műtik meg, a specialista Richard Steadman végzi el az operációt. Felmerül a kérdés, hogy Thiago háromszor műtött térde milyen befolyással lesz a fiatal játékos további karrierjére – nem sok jót sejtet, hogy 23 évesen sorozatos térdproblémákkal küszködik.

„Thiago nagyon közel járt már a visszatéréséhez. Valósággal sokkolt az újabb sérülése, nagyon szomorú vagyok. De tudja, hogy a Bayern mögötte áll. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ismét egészséges legyen és trófeákat tudjon nyerni a csapattal” – mondta a német rekordbajnok sportigazgatója, Matthias Sammer.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik