Bundesliga: felbontják a korábbi Fradi-kiszemelt szerződését

Vágólapra másolva!
2014.05.11. 07:48
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha közös megegyezéssel felbontja Maik Franz 2015 nyaráig szóló szerződését, így a korábban a Ferencvárossal is szóba hozott középhátvéd szabadon igazolhatóvá válik.

A 32 esztendős védő – aki a Bundesligában 192-szer lépett pályára – magyarországi szerepvállalása január végén vetődött fel, miután Thomas Dollt kinevezték az FTC vezetőedzőjének, végül Franz úgy döntött, marad Németországban. Nem sokkal később csapattársával, a Fradival szintén összeboronált Peer Klugéval egyetemben a második csapathoz száműzték, ahonnan nem volt visszaút a rutinos futballista számára.január végén vetődött fel, miután Thomas Dollt kinevezték az FTC vezetőedzőjének, végül Franz úgy döntött, marad Németországban. Nem sokkal később csapattársával, a Fradival szintén összeboronált Peer Klugéval egyetemben a második csapathoz száműzték, ahonnan nem volt visszaút a rutinos futballista számára.

A csalódottságát a saját Facebook-oldalán kifejező Franz a tavasszal csupán egy bajnokin jutott szóhoz a német negyedosztályban érdekelt Hertha II-ben, nem csoda hát, hogy a fővárosi klub a továbbiakban nem számol vele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik