Bundesliga: új játékos a Schalkénál és a Hoffenheimnél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.17. 20:49
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke hivatalos honlapján jelentette be, hogy négyéves szerződést kötött a Köln középpályásával, Christian Clemensszel.

A 21 esztendős játékos átigazolási díját nem hozták nyilvánosságra a felek, az azonban biztos, hogy Clemens a 11-es számú mezben futballozik majd a gelsenkircheni csapatnál.

Az élvonalbeli tagságot osztályozó árán megőrző Hoffenheim eközben bejelentette Tarik Elyounoussi szerződtetését. A 25 esztendős támadó a Rosenborgot hagyta el a németek kedvéért, akik 2017-ig szóló szerződést kötöttek a marokkói születésű csatárral.

Az élvonalba feljutott Braunschweig bejelentette Raffael Korte eladását. A 22 esztendős csatár a harmadosztályú Saarbrückenben folytatja a pályafutását.

A nemzetközi kupaküzdelmekbe az Európa-liga utolsó selejtezőkörében bekapcsolódó Eintracht Frankfurt élénken érdeklődik a Sparta Praha kétszeres cseh válogatott támadója, Václav Kadlec iránt. A 21 esztendős játékost 2014-ig köti a szerződése a prágaikhoz, sorsa még ezen a héten eldőlhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik