Yildiray Bastürk a bajnok Stuttgart harmadik új szerzeménye

Vágólapra másolva!
2007.05.28. 14:31
Raphael Schäfer és Gledson után Yildiray Bastürköt is megszerezte a bajnok VfB Stuttgart csapata. A 45-szörös török válogatott játékos három plusz egy évre írt alá a svábokhoz.

Nagyon aktív a bajnoki címet szerző Stuttgart labdarúgócsapata az átigazolási piacon: a svábok már a szezon vége előtt megegyeztek két játékossal, a nürnbergi Raphael Schäferrel és a rostocki Gledsonnal, hogy a VfB-nél folytatják pályafutásukat.

Nem kellett sokáig várni a harmadik új szerzeményre sem, a török Yildiray Bastürk hétfőn aláírt az együtteshez.

„Az ő megszerzése nagyon fontos volt számunkra” – örvendezett Armin Veh vezetőedző. A 28 éves török futballista három plusz egy évre kötelezte el magát a svábokhoz.

„Bastürkkel tovább sikerült erősíteni a csapatot.” – értékelt Horst Heldt sportigazgató. – „Neki a Bajnokok Ligájában is van már rutinja, hiszen negyven meccsen szerepelt a legrangosabb európai kupasorozatban.”

Az előző szezonban a Herthát erősítő középpályás korábban játszott a Wattenscheid, a Bochum és a Bayer Leverkusen együttesében is. A török futballista – akiért nem kellett lelépési pénzt fizetnie a VfB-nek – új csapatában a tízes számú mezt viseli majd.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik