Hollandia 40 éve mumus; Gémesi Csanád: Megyünk tovább!

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.10.08. 23:25

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

 

Ideje megtörni az átkot, hiszen 40 éve csak kikapunk a hollandoktól. Legutóbb 1984 októberében a Mezey-féle válogatottnak sikerült nyernie, ráadásul Rotterdamban, vb-selejtezőn, azóta csak kilenc vereség. A holland futball ikonjai mind-mind játszottak ellenünk, Thury Gábor sorba vette, hogy a két válogatott közös múltja során milyen magasságokat és mélységeket éltünk át. Címlapsztori két oldalon…

…és Gazdag Dániel, a Philadelphiából ismét behívott támadó középpályás is elmondta a véleményét a pénteki esti Nemzetek Ligája-riválisról, amelyet – nem meglepő –, rendkívül erős csapatnak tart.

A visszavonuló Andrés Iniestától búcsúzik a futballvilág. A spanyolok címhalmozó zsenijét mások mellett olyanok méltatták, mint minden idők egyik legnagyobbja, egykori barcelonai csapattársa, Lionel Messi.

Gémesi Csanád kicsit hezitált, aztán döntött: folytatja a vívást. Kétszeres olimpiai érmes kardvívónkat döntésében segítette a tény, hogy Szilágyi Áron is vállalja a további munkát, a párizsi ezüstre ma már büszke, de még néha harcol a „kisördöggel”, ami az elszalasztott aranyat illeti. Kovács Erika interjúja.

…és még: csúcsra járatott csapatsportok az európai kupákban. Tudósítások, vélemények, statisztikák a ferencvárosi férfi pólósok, a tatabányai férfi kézilabdázók és a fehérvári jégkorongozók keddi összecsapásairól.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik