Ez fájt: súlyos vereség az NL-ben; Kylian Mbappé értéke 244 millió euró

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.09.07. 23:42

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

 

Csúnya vereséggel rajtolt a Nemzetek Ligájában a labdarúgó-válogatott. Marco Rossi együttese egy félidőn keresztül jól tartotta magát, ám a szünet után szépen, fokozatosan összeomlott – kedden a bosnyákok ellen itthon lehet javítani. Elemzés, osztályzatok, statisztika és nyilatkozatok, címlapsztori a német–magyarról (és a holland–bosnyákról) két oldalon.

…és még két oldal Nemzetek Ligája, a pihentebb olaszokkal és az ír kapitánnyal és ír gólokkal Írországot legyőző angolokkal.

Ragyogó rajt a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A Ferencváros sima és a Győr küzdelmes győzelméről tudósítás egy oldalon.

Újabb csodás nap, négy magyar dobogós hely a paralimpián. Vincze Szabolcs mindenhol ott volt, ahol magyar érem termett, és egy oldalon számolt be valamennyi főszereplőt megszólaltatva a párizsi eseményekről.

A Football Benchmark elemezte a nyári átigazolási időszak üzletpolitikáját. Gyenge Balázs egyoldalas összeállításából és a vonatkozó infografikákból kiderül, hogy melyik ligák milyen mértékben költöttek, zártak mínuszban vagy könyvelhettek el busás bevételeket, no meg az is, hogy a Realba szerződő Kylian Mbappé a maga 244 millió eurós értékével mindent visz.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik