Elsőként a spanyolok a döntőben; A párbajtőrözők aranyakért mennek Párizsba

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.07.09. 23:40
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Végre futball, végre gólok – 0–1-ről fordítva Eb-döntősök a spanyolok. Hiába szerezték meg első akciógóljukat a franciák, mégis elbuktak. Szerdán Hollandia–Anglia elődöntőt rendeznek, amelyre a hollandok egy vasúti gázolás miatt viszontagságos úton érkeztek meg Dortmundba, ugyanakkor az angolok közül a szövetségi kapitány, Gareth Southgate és a csapatkapitány, Harry Kane is a kritikusokat kritizálta… Labdarúgó Európa-bajnokság öt oldalon.

A Hunyadiakról kapta a nevét a Paks El-ellenfele. A csütörtöki Európa-liga-selejtezőre készülő Magyar Kupa-győztes csapat Nagyszebenben játssza majd a jövő heti visszavágót, nem pedig Vajdahunyadon – a Corvinul ellen, amelynek címerében is ott a holló…

Legalább egy aranyat remélnek férfi párbajtőrözőink az olimpiától. Az Andrásfi, Koch, Nagy, Siklósi négyes fogat Kovács Erikának egybehangzóan ezt tűzte ki célul – közülük azonban az a három, aki egyéniben is indul, ennél is többről álmodik.

Magyar hokibírót is meghívtak az NHL hivatalos táborába. Miután az észak-amerikai jégkorongliga támogatásával háromnapos játékvezető-képzőt tartottak hazánkban, eldőlt, hogy Gebei Gergely ott lehet az NHL táborában.

 

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik