Marco Rossi: Egy pillanatát sem tudtam élvezni az Eb-nek; Bizonyítványosztás: kevés jó, sok gyenge teljesítmény a csoportmeccseken

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2024.06.27. 23:36

 

A PÉNTEKI SZÁMBÓL AJÁNLJUK: 

 

A szövetségi kapitány volt az utolsó vendége a magyar válogatott médiaközpontjának Weiler im Allgäuban: Marco Rossi lehangoltan beszélt arról, mennyire stresszes volt neki az Európa-bajnokság a rossz kezdés miatt, és azt mondta, sok mindent át kell gondolnia a folytatást illetően.

A magyar válogatottnak véget ért az Európa-bajnokság, a skótok ellen szerzett három pont kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz – a csoportmérkőzések után lapunk tudósításában osztályoztuk és egyénileg értékeltük is futballistáinkat, és átlagot vonva megállapítható, kevés volt a jó teljesítmény.

Kis országból nagy szívvel: tovább álmodhatnak az Eb-újonc grúz futballisták. A torna eddigi legnagyobb meglepetését szerezte, egyúttal a magyar válogatott vesztét okozta Grúzia az Európa-bajnokságon az aranyesélyesnek tartott Portugália legyőzésével.

Megtörhetett a bizalom a belga játékosok és a szurkolók között. A füttykoncertre válaszul nem köszönték meg a buzdítást az öltözőbe vonuló belgák, akik a szurkolók és a sajtó megítélése szerint is csalódást keltő játékkal végeztek Ukrajnával gól nélküli döntetlenre, s lettek a leggyengébbnek ítélt Eb-csoportban másodikok.

A Dortmund U fekete-sárga csocsófigurái. Dortmund és a Ruhr-vidék ezer szállal kötődött a nehéziparhoz a huszadik században, az új évezred azonban új kihívások elé állította a régiót, az átalakulás, egyben a város jelképe egy olyan kulturális és oktatási helyszín, amely nemcsak Dortmund, hanem egész Németország egyik büszkesége is.

Könyves Norbert: Fontos a család közelsége és az NB I-es szereplés. Az előző idényben a Paksi FC házi gólkirálya volt, mostantól pedig a szurkolója lesz Könyves Norbert, aki a távozás mellett döntött, ám továbbra is az NB I-ben szeretne futballozni.

Betlehem Dávid: Nyerni is meg kell tanulni. Már régóta ott toporog a dobogó körül a fiatal veszprémi úszó, ám a juniorsikerek után nagy versenyen először a belgrádi Eb-n tudott robbantani – öt és tíz kilométeren egyaránt.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik