Varga Barnabás: Az első gólnál eldőlt; Schäfer András: Várom a válogatottat…

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.02.26. 23:23
null

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

A vasárnap esti derbi után a duplázó Varga Barnabás és Alekszandar Pesics beszélt az érzéseiről. A góllövőlistát vezető Varga például így véli, az első gól döntötte el a derbit. Németh Krisztián, Szécsi Márk és Mezei Szabolcs – az OTP Bank Liga 22. fordulójának értékelése két oldalon.

Újra jöhet a felső- és az alsóház. Amint arról Csányi Sándor MLSZ-elnök is beszélt, fontolgatják a bajnoki rendszer átalakítását. És örülhetnek azok, akik szerint páratlan fordulóban nem lehet igazságos végeredményt hirdetni, hiszen az alsó- és felsőházi rájátszásé lehet a jövő. Címlapsztori külföldi példákkal két oldalon.

Schäfer András a Bundesliga hétvégi 11-ében – és lassan a válogatottban is. Az Union Berlinben gólt szerző középpályás Bodnár Zalánnak elmondta, hogy még érez fájdalmat, de jó úton jár, és egyre optimistábban tekint a jövő elé.

Gasper Okorn két vereség után sem temetné férfi kosárválogatottunkat. Azt ugyanakkor a szlovén kapitány is tudja, hogy a saját kezünkben csak akkor marad a sorsunk, ha a törököket elkapjuk...

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: Külföldi topklubok magyar tehetségkutató műhelyei; Zsivoczky Attila a hónap utánpótlásedzője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik