Válogatott: Vaszilij Berezuckij győzni jött Magyarországra

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.03.03. 14:22
Az oroszok arra számítanak, hogy legyőzik a magyar labdarúgó-válogatottat a ma esti, győri felkészülési mérkőzésen.

A 19.30 órakor kezdődő összecsapás előtt Vaszilij Berezuckij, a védelem egyik oszlopa úgy nyilatkozott az orosz hírügynökség tudósítójának, hogy egyértelműen győzelemre játszanak.

„Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy ez csak egy szokásos felmérő mérkőzés, de mi mindig, így most is azzal a szándékkal lépünk pályára, hogy győzzünk" – mondta.

„Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy ez csak egy szokásos felmérő mérkőzés, de mi mindig, így most is azzal a szándékkal lépünk pályára, hogy győzzünk" – mondta.

Hasonlóan fogalmazott a szbornaja kapusa, Igor Akinfejev is, aki a magyarokkal vívandó meccset kitűnő próbának fogja fel az orosz bajnoki rajt előtt.

„Ez a találkozó mindenek előtt azok számára fontos, akik odahaza futballoznak, de a presztízsünk miatt sem tekinthetjük egyszerű gyakorlásnak a mérkőzést" – jelentette ki az orosz kapus.
    
Az ITAR-TASZSZ tudósítója megjegyezte, hogy ez az első találkozója a Guus Hiddink vezette válogatottnak azóta, hogy novemberben elbukta a vb-pótselejtezőt a szlovénokkal szemben. Egyszersmind a holland szakember utolsó mérkőzése orosz szövetségi kapitányként a szerdai találkozó, Hiddink ezután a török válogatott szakmai munkájának irányítását veszi át, a megállapodás értelmében 2012. július 31-ig.
    
Hiddinket 2006-ban nevezték ki az orosz nemzeti csapat élére, vezetése alatt harcolt ki a gárda az Európa-bajnoki bronzérmet 2008-ban, ugyanakkor nem tudta kijuttatni a válogatottat az idei vb-re.

A mérkőzésről szóló beharangozó írásunkat itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik