Sepsi OSK: rutinos szerb támadót szerződtettek

Vágólapra másolva!
2021.06.29. 22:31
null
Petar Bojics El-rutinnal érkezik a Sepsihez (Fotó: AFP)
Tapasztalt szerb futballistát igazolt a Sepsi OSK: a Vojvodinától érkező Petar Bojics az Európa-konferencialigára készülő székelyföldi klub legújabb játékosa.

 

A 29 éves támadó középpályás eddig kizárólag szülőhazájában játszott, ahol 210 élvonalbeli találkozón 32 gólt szerzett a Napredak, a Csukaricski, a Mladoszt és a Vojvodina színeiben. Bojics kilenc Európa-liga-selejtezőn is pályára lépett, ezeken három gólt szerzett.

Az ausztriai Kaprunban edzőtáborozó Sepsi kedden lejátszotta első félkészülési mérkőzését, amelyen Catalin Golofca góljával 1–0-ra nyert az osztrák harmadik ligában szereplő SK Bischofshofen ellen.

Szintén kedden a romániai Profi Liga elkészítette az élvonal 2021–2022-es idényének sorsolását, amely szerint a Sepsi július 16-án az Academica Clinceni ellen, hazai pályán vívja első mérkőzését. Ezt követi majd július 22-én a klub történetének első nemzetközi kupamérkőzése az Európai Konferencialiga második selejtezőkörében, a szlovákiai Spartak Trnava vagy a máltai Mosta otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik