Felkészülés: Janeiro a lelátón, a DAC kikapott a Csákvártól

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.11.12. 17:11
null
A Csákvár győzött Dunaszerdahelyen (Fotó: Lelkes Ernő)
Felkészülési mérkőzésén 0–0-s döntetlent játszott a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Topolyai SC az NB II-es Szeged-Csanád GA ellen. Az NK Osijek 2–0-ra győzött a Szentlőrinc ellen, a DAC viszont 2–1-re kikapott a Csákvártól.


Topolyai SC–Szeged-Csanád GA 0–0

Nem hozott gólt a Topolyán rendezett felkészülési mérkőzés. A 91. percben szögletet követően majdnem megszerezte a győztes gólt a házigazda, a 16 méterről eleresztett lövést azonban bravúrral védte a vendégcsapat kapusa.

A szegediek az 5. helyen állnak az NB II-ben, míg a topolyaiak a 6. pozícióban a szerb ligában.

NK Osijek–Szentlőrinc 2–0

A horvát élvonal második helyén álló eszékiek a 14. percben vezetést szereztek az NB II-ben 10. Szentlőrinc ellen. A 2–0-s végeredmény a második félidő harmadik percében alakult ki. A házigazdánál nem lépett pályára a sérült Kleinheisler László.

DAC–Csákvár 1–2

A dunaszerdahelyiek szerdán kinevezett vezetőedzője, Joao Janeiro a lelátóról nézte végig, hogy új csapata hazai pályán 2–1-es vereséget szenved az NB II 17. helyén álló Csákvártól. A szlovák bajnokság 5. helyén álló DAC a 24. percben szerzett vezetést, amire még az első félidőben válaszolt a vendégcsapat. A 82. percben Kártik Bálintot a tizenhatoson belül öt hazai védő sem tudta szerelni, a középpályás pedig a kapuba gurított, kiharcolva a győzelmet a Csákvárnak.

LABDARÚGÁS
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Topolyai SC (szerbiai)–Szeged-Csanád GA (NB II) 0–0
NK Osijek (horvát)–Szentlőrinc (NB II) 2–0
(Miérez 14., González 48.)
DAC (szlovákiai)–Csákvár (NB II) 1–2
(Moumou 24., ill. Molnár Rajmund 35., Kártik 82.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik