A magyar vállalkozó februárban többségi tulajdonrészt vállalt a horvát első osztályú NK Osijek labdarúgócsapatában. Ezzel kapcsolatban Mészáros elmondta, nincs kizárva, hogy az együttműködés részeként a jövőben az eszéki klub néhány fiatal játékosát beépítik a Puskás Akadémia FC első csapatába. Hozzátette, a PAFC célja ebben a szezonban az azonnali visszajutás az NB I-be.

Az interjú során szóba került Sallai Roland is, akit a Serie A-ban szereplő Palermo a nyáron 300 ezer euróért vett kölcsön a felcsúti egyesülettől, és jövő nyáron opciós joga lesz a végleges megvásárlására. Mészáros elmondta, Sallai értékesítése esetén a PAFC 2.8 millió euróval, átszámítva 863.6 millió forinttal gazdagodna.

A felcsúti polgármester röviden beszélt Ivan Rakiticről, az FC Barcelona középpályásáról is. Mint ismert, júliusban hat huligán kővel megdobálta azt a villát, amelyben a horvát válogatott labdarúgó a családjával nyaralt. Mészáros elmondta, a szóban forgó nyaraló az egyik cégének a tulajdona, és turisztikai célokra használják. Kiderült az is, hogy ha az ominózus incidens nem történik meg, akkor Rakitic barcelonai csapattársa, Lionel Messi is a villában töltött volna egy hétvégét szeretteivel együtt.

A Hír Tv Mészáros Lőrinccel készített teljes interjúját ide kattintva tekintheti meg!