Fortuna Liga: „Nagyon sajnáljuk” – Hahn a DAC súlyos veresége után

Vágólapra másolva!
2022.03.05. 13:58
null
Hahn Jánost bántja a vereség (Fotó: Lelkes Ernő, archív)
Egyre távolabb került a Fortuna Liga dobogójától a DAC, miután 4–1-es vereséget szenvedett a Rózsahegy (Ruzomberok) vendégeként. A találkozót követően Hahn János csalódottan értékelt a Nemzeti Sport tudósítójának.

 

A Fortuna Liga rájátszásának első összecsapására nagyon elszántan készült a DAC, ám ez a hozzáállás a kreativitással és az összpontosítással együtt az öltözőben maradt. Hiába játszott nagy mezőnyfölényben a sárga-kék csapat, mindkét kapu előtt csődöt mondott.

Lehet, hogy másként alakult volna a találkozó, ha fél óra játék után Hahn János akrobatikus lövését nem védi bravúrral Ivan Krajcírik.

,,Mit mondjak? Jól eltalálom a labdát, a kapu felső felébe tart, de a kapus megfogja… Sajnos, jelenleg a szerencse sincs mellettünk” – mondta a találkozó után a Nemzeti Sportnak a magyar válogatott támadó.

,,Nagyon sajnáljuk. Nem így képzeltük el. Köszönjük a szurkolóknak, akik a hosszú út ellenére elutaztak Rózsahegyre és buzdították a csapatot. Nem ezt érdemelték a drukkereink. Nagyon bánt ez a vereség. Nem találok szavakat.”

Papíron még minden lehetséges, de pénteken távolabb került a harmadik helytől a DAC, amely a legutóbbi négy évben mindig dobogós volt.

SZLOVÁK FORTUNA LIGA
RÁJÁTSZÁS, 1. FORDULÓ
Ruzomberok (Rózsahegy)–DAC 4–1 (1–0)
Rózsahegy,
Stadion pod Cebratom, 633 néző. Vezette: Královic
RUZOMBEROK:
Krajcírik – Fabis, Mojzis, Mrva, Gerec (Rymarenko, 70.) – Domonkos (Luterán, 70.), Lichy (Rakita, 97.) – Madlenák, Bobcek (Múdry, 80.), Regáli (Matej, 97.) – Boda. Vezetőedző: Peter Struhár
DAC: Ferreira – Pinto, Kruzliak, Muhamedbegovic, Ciganiks – Andzouana (Veselovsky, 56.), Nebyla, Balic (Dimun, 77.), Zuberu (Moumou, 56.) – Hahn (Balogh N., 77.), Krstovic. Vezetőedző: Joao Janeiro
Gólszerző: Madlenák (20.), Gerec (46.), Bobcek (65.), Boda (88.), ill. Moumou (78.)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik