Ízelítő a gyűjteményből:

Első az ének
Kevin Walker ír középpályás több vasat is tart a tűzben, futballistakarrierje mellett énekesi pályáját is sikerrel egyengeti. A kettő egészen jól meg is fért egymás mellett egészen 2013 októberéig, amikor is az egyik svéd tehetségkutató műsora éppen egy időpontba került a Sundsvall Assysriska elleni másodosztályú bajnokijával. Walker nagy dilemma előtt állt, hogy melyiken vegyen részt, de szerencséjére a meccs közvetítési jogait az a TV4 csatorna birtokolta, amely a tehetségkutatót is rendezte. Így egyszerűen elhalasztották a meccset. „Svédországban a tévék bármit megtehetnek, amit csak akarnak” – dohogott az Assyriska menedzsere. Nem csak ott, nem csak ott...

Ami sok, az sok
Normális esetben, ha az ember futballmeccset szervez, és eladja az összes jegyet, akkor bezárja a pénztárablakot, hátradől, és pezsgőt bont. Na, a skót harmadosztályban játszó Elgin City vezetői ezek szerint nem normálisak, hiszen 2012 novemberében sikerült 1100 jeggyel többet eladniuk a 4500 férőhelyes stadionjukba a Rangers elleni meccsre. Így a találkozót a hatóságok biztonsági okokból nem is engedték megrendezni.

„Nem láttad a számlát?”
„A Brigg Town Football Club létesítményei mindaddig zárva lesznek, amíg elektromos problémánkat meg nem oldjuk” – jelentett be a klub 2015-ben, miután el kellett halasztaniuk az Athersley Recreation elleni sokadosztályú meccsüket. A gond egy 1000 fontos be nem fizetett villanyszámla még 2010-ből, de Simon Harris klubvezető bizakodó volt: „Reményeink szerint hamarosan rendezzük a számlát. Köszönjük a segítőkész emberek adományait.”

A teljes cikk elolvasható a FourFourTWo.hu-n, IDE KATTINTVA!