DAC: két menedzseriroda képviseli Schäfert a télen

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.12. 22:04
null
Az idei téli átigazolási időszakban két menedzseriroda is képviseli Schäfert (Fotó: Lelkes Ernő)
A szlovákiai labdarúgó Fortuna Ligában szereplő Dunaszerdahely magyar válogatott középpályását, Schäfer Andrást a 2022-es téli átigazolási időszakban két menedzseriroda, a CMG és az EM Sports együttműködve képviseli – derült ki a CMG Instagram-bejegyzéséből.

„A CMG menedzseriroda és az EM Sports az elmúlt hetek tárgyalásait követően a hazai piacon egyedülálló együttműködési megállapodást kötött Schäfer András válogatott labdarúgó jövőbeni képviselete kapcsán.

Az átigazolási piaci folyamatokra tekintettel a két iroda együttműködésben képviseli a játékost a nemzetközi piacon a 2022. januári, valamint esetlegesen a 2022. nyári átigazolási szezonban.

A megállapodás előzménye, hogy a két cég korábban már sikeresen kooperált többek között Bukta Csaba átigazolása kapcsán, de a mostani együttműködés tartalmában és időtartamában is újszerű a hazai piacon” – olvasható a Schäfer Andrást eddig egyedüliként képviselő CMG Instagram-bejegyzésében.

Mint ismert, az utóbbi időben több csapattal is szóba hozták a jelenlegi kiírásban 20 klubmérkőzésen 3 gólt és 3 asszisztot összehozó 22 éves futballistát. Január elején a nagy múltú Galatasaray érdeklődéséről lehetett hallani, de korábban már a szintén török Göztepénél, valamint a francia Toulouse-nál is felmerült a neve.

A nagy érdeklődés ellenére a DAC tulajdonosa, Világi Oszkár, és a klub élére novemberben kinevezett Joao Janeiro vezetőedző is örülne, ha Schäfer maradna a klub kötelékében.

A mérvadó Transfermarkt által 1.6 millió euróra taksált fiatal tehetségnek 2024-ig van szerződése a dunaszerdahelyiekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik