Chile: „vállalhatatlan” Vidal újra bajban – tagadja, hogy részeg volt

Vágólapra másolva!
2015.09.04. 10:44
null
Vidal visszatért Németországba (Forrás: YouTube)
Arturo Vidal csütörtökön elhagyta a chilei válogatott edzőtáborát. A helyi sajtó tudomása szerint fegyelmi okokból küldték el a Bayern München középpályását, aki ezt tagadja. Szerinte családi okok miatt utazott vissza Münchenbe.

 

Vidal verziója szerint azért kapott távozási engedélyt a Paraguay elleni felkészülési mérkőzésre készülő chilei válogatott edzőtáborából, mert a napokban műtik beteg fiát, és szeretne mellette lenni a nehéz napokban. Állítja, a média mindent megtesz, hogy a sárba tiporja őt.

Ezzel szemben a chilei sajtó szerint nem a játékos kért engedélyt a távozásra, hanem egyszerűen elküldték, mivel csütörtök reggel vállalhatatlan állapotban érkezett edzésre egy kaszinóban töltött és átmulatott éjszaka után. Az El Mercurio szerint erre szemtanúk is vannak, ráadásul az edzőtábor elhagyását követően ismét egy bárba vezetett az útja barátai társaságában.

Vidal már a nyári Copa América alatt is balhéba keveredett a válogatottban, miután ittasan összetörte Ferrariját. Akkor elnézést kért és maradhatott a keretben, Chile aranyéremmel zárta a hazai rendezésű kontinenstornát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik