Vitális Milán szerint a DAC két pontot vesztett

DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)
Vágólapra másolva!
2024.09.29. 10:54
Vitális Milán (Fotó: Klikk Out)
A fölény, a lövések, a helyzetek megvoltak, azonban a DAC és Nagyszombat közötti 78. megyei rangadó nem hozott gólt. A Niké Ligában a kilencedik forduló után továbbra is harmadik a dunaszerdahelyi társaság.

A találkozó ráadásának perceiben kecsegtető lehetőség adódott a hazaiak előtt, tizennyolc méterről végezhetett el szabadrúgást a DAC. A labdának rövid tanácskozás után Vitális Milán futott neki, lövését azonban a vendégek legjobb játékosa, Ziga Frelih kapus hárította.

Sajnos éppen oda rúgtam a labdát, ahol a kapus állt, így ki tudta ütni. Ha kicsit lejjebb, vagy magasabbra rúgom, bemegy – mondta szomorúan a Nemzeti Sportnak a magyar középpályás. A betegség és térdsérülés után visszatérő játékosnak az első félidőben is volt távoli lövése. – Az erő, az irány megfelelő volt, de sajnos nem szorítottam le eléggé. Nagy kár a többi kihagyott helyzetünkért is, csalódottak vagyunk. A játék képe alapján nyerni kellett volna, uraltuk a játékot, csak mi alakítottunk ki helyzeteket, az ellenfél egyszer sem találta el a kapunkat. Kicsúszott a kezünkből két pont.”

Az utóbbi két meccsen három gólt szerző Redzic Damir a Nagyszombat ellen a kezdőcsapatban kapott helyet.

Ilyen meccsre számítottunk, a nagyszombatiak hátul tömörültek, agresszívan játszottak. Nagyon jól felkészültek belőlünk, nem sikerült gyakran a védelmük mögé kerülni. Amikor pedig megvoltak a helyzetek, akkor nem éltünk velük. Talán többet kellett volna távolról lőnünk, meg kell tanulni felállt védelem ellen játszanunk. E téren van még hova fejlődnünk. Kár az elvesztett pontokért. Bízom benne, hogy jövő héten a második Zsolna ellen sikeresebbek leszünk” – mondta Redzic Damir.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik