A DAC kölcsön után végleg megszerezte az FTC játékosát

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.07.03. 17:17
null
Damir Redzic kölcsön után végleg távozott az FTC-től, s Dunaszerdahelyen folytatja (Fotó: dac1904.sk)
A szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahelyi AC hivatalos honlapján tudatta, hogy kölcsön után végleg megszerezte a Ferencvárosi TC-től Damir Redzicet, aki 2027-ig szóló szerződést írt alá.

 

A bosnyák apától és magyar anyától, Pécsen született magyar korosztályos válogatott Damir Redzic 2017-ben került fel az FTC-hez, amelynek utánpótlásában pallérozódott, megfordult az NB III-as csapatban és az NB II-es Soroksárban is, s a további fejlődés reményében a fővárosi zöld-fehérek tavaly nyáron a szlovák élvonalbeli Dunaszerdahelynek adták kölcsön, melynek színeiben 11 mérkőzésen két gólt szerzett.

A DAC most hivatalos honlapján tudatta, hogy mindenben megegyezett a Ferencvárossal, és kivásárolta Redzicet a magyar rekordbajnoktól, a 21 éves szélső pedig 2027. június 30-ig szóló szerződést írt alá.

„Elkezdtem a DAC-nál edzeni, mert nagyon szerettem volna a klubnál maradni, és örülök, hogy ez megtörtént. A tavasz vége jól sikerült, rendszeresen játszottam, szereztem néhány gólt, és tudtam segíteni a csapatot. Az új szezonban szeretnék még gyakrabban kezdő lenni és minél többet adni, mert úgy érzem, még nem mutattam meg mindent. Bízom benne, hogy segíteni fogok a csapatnak abban, hogy elérje céljait a hazai és a nemzetközi színtéren” – mondta Damir Redzic a szerződés megkötése után.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Isaac Pappoe (ghánai, FC Aarau – Svájc), Raul Gustavo (Raul Gustavo Pereira Bicalho, brazil, Corinthians – Brazília)
Kölcsönből visszatért: Fortune Bassey (nigériai, Hapoel Petah Tikva – Izrael), Gruber Zsombor (Zalaegerszegi TE FC), Mats Knoester (holland, Aarhus  – Dánia), Iyinbor Patrick Osagie (Kecskeméti TE), Nagy Olivér (Kecskeméti TE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek:
Távozók: Redzic Damir (DAC 1904 – Szlovákia, kölcsön után végleg), Muhamed Besic (bosnyák-német, szabadon igazolható), Lisztes Krisztián (Eintracht Frankfurt – Németország), Samy Mmaee (belga-marokkói, szabadon igazolható), Henry Wingo (amerikai, lejár a szerződése, érdeklődik iránta: Austin FC, Minnesota United – Egyesült Államok; Toronto FC, Vancouver Whitecaps – Kanada)
Kölcsönbe távozók: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik