Edzősors: Horváth Ferenc Cipruson vállalt munkát

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.14. 09:33
Horváth Ferenc első osztályú ciprusi csapat akadémiájának vezetője lett (Fotó: Török Attila)
Cipruson vállalt munkát a játékosként 32-szeres magyar válogatott, edzőként többek között Kecskeméten, Pakson, Győrben, Székesfehérváron, Miskolcon, Balmazújvárosban, Szombathelyen és a Honvédnál is dolgozó Horváth Ferenc, aki az Enoszisz Neon Paralimniu akadémiájának vezetője lett.

A játékosként a Videotonnál, a Ferencvárosnál, a belga Genknél, a német Cottbusnál, az izraeli Maccabi Tel-Avivnál, Újpesten, a spanyol Almeríánál, a portugál Estorilnál, a skót Livingstonnál, a Diósgyőrnél, Pápán és Pakson is futballozó Horváth Ferenc 2010-es ausztriai visszavonulása után az FTC-nél kezdett edzősködni, majd az elmúlt 14 évben 12 különböző klubnál dolgozott a magyar első és másodosztályban, a 2022–2023-as kiírásban pedig a harmadosztályú Dunaújváros PASE-t irányította.

Az 51 éves szakember most Cipruson vállalt munkát és a felnőttek között első osztályú Enoszisz Neon Paralimniu akadémiájának vezetője lett, amelynél szintén a vezetőségben kapott munkát az elmúlt években Dorogon és Esztergomban dolgozó Terjék Lajos.

A klub közleménye kitért rá, hogy a két magyar szakember nemcsak akadémiai vezetőként ténykedik, hanem az utánpótlásban is edzősködik majd.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik