Csepregi György az OH Leuvennél dolgozik tovább

B. B.B. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.06. 20:53
Csepregi György (Fotó: ohleuven.com)
Új klubnál dolgozik a jövőben Csepregi György. A Beerschot VA együttesétől a közelmúltban távozó sportvezető a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő OH Leuvennél folytatja pályafutását.

Nem maradt sokáig csapat nélkül Csepregi György. A korábbi NB I-es labdarúgó több mint két évtizede él Belgiumban, az elmúlt években a belga másodosztályú Beerschot technikai igazgatójaként dolgozott, és jutott az élvonalba az együttessel. Csepregi György a közelmúltban közös megegyezéssel távozott eddigi klubjától, ám máris új feladattal bízták meg, csütörtök estétől a belga élvonalbeli OH Leuvennél dolgozik. A pozíciója ugyanaz lesz, mint a Beerschotnál volt, azaz technikai igazgatóként kell döntéseket hoznia, az átigazolásokért is ő felel majd. Új klubjának tulajdonosa az a King Power, amely az angol Leicester City-t is működteti, a két klub között komoly együttműködés van.

„Nagy kihívás, az utóbbi években némileg gyengébben szerepelt a klub, de az anyagi feltételekkel, körülményekkel és a thaiföldi tulajdonossal komoly célok vannak az együttesnél. Az elnökünk tapasztalt, az ő édesapja zuhant le helikopterrel a Leicester City parkolójában. Az elvárások sokkal nagyobbak, mint korábbi klubomnál, de ez engem csak tovább inspirál. Nem azt mondom, hogy bajnokok leszünk, de minél feljebb szeretnénk végezni a tabellán. Az ötleteim meg vannak, a szakmai stáb élén Óscar García, korábbi FC Barcelona-játékos van, az elmúlt napokban Spanyolországban három napon át egyeztettünk, és mondhatom, máris egy hullámhosszra kerültünk. Az első hatban szeretnénk végezni, a kupában pedig a döntő a cél. A szerződésem meghatározatlan időre szól. Fiatal klub, mindössze húszéves, de a lehetőségek nagyok!” – mondta el portálunknak a szakember.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik