A CSZKA Moszkva bejelentette Marko Nikolics érkezését – hivatalos

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.06.04. 14:24
Marko Nikolics érkezését bejelentette a CSZKA Moszkva (Fotó: Nemzeti Sport)
A legutóbb az Egyesült Arab Emírségekbeli Sabab Al-Ahlinál dolgozó Marko Nikolics elvi megállapodást kötött az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírásában 6. helyezett CSZKA Moszkvával – jelentette be honlapján a klub.

Mint azt a napokban megírtuk, felvetődött, hogy a korábban a Fehérvárt irányító Marko Nikolics visszatér Magyarországra és az Újpest FC irányítását veszi át, azok után, hogy a közelmúltban távozott az Emírségekbeli Sabab Al-Ahlitól, ám lapunk úgy értesült, hogy a szerb szakember nem lesz a lila-fehérek vezetőedzője, s Moszkvában tárgyal.

A Fehérvárról 2019-ben távozó Nikolicsot 2020 nyarán nevezte ki a Lokomotiv Moszkva, melyet 62 meccsen irányított, mielőtt az Egyesült Arab Emírségekbe távozott. Nikolics most visszatért Moszkvába, ugyanis a CSZKA Moszkva a honlapján tudatta, hogy elvi megállapodást kötött a szakemberrel, aki hamarosan aláírja a szerződését is.

Nikolics a Sabab Al-Ahlit bajnoki ezüstéremre vezette, 2023-ban az ország szuperkupáját, 2024-ben Katar és az Egyesült Arab Emírségek közös szuperkupáját is elhódította, míg a Partizan Beograddal Szerb, a Fehérvárral Magyar, a Lokomotiv Moszkvával Orosz Kupát nyert, de a magyar csapattal az NB I-ben is aranyérmes lett a 2017–2018-as idényben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik