Edzősors: Marko Nikolics Moszkvában tárgyal – NS-infó

PÓR KÁROLYPÓR KÁROLY
Vágólapra másolva!
2024.06.02. 11:20
Marko Nikolics Moszkvában kaphat kispadot (Fotó: archív)
A Nemzeti Sport külföldi értesülései szerint a korábban a Fehérvár FC-t is irányító szerb Marko Nikolics a hétvégén már Oroszországba ment tárgyalni, miután nem rég távozott az emírségekbeli Sabab Al-Ahlitól.

 

Magyarországon több forrás is már-már tényként kezelte az elmúlt napokban, hogy Marko Nikolics lehet az Újpest FC új vezetőedzője, miután a napokban távozott az emírségekbeli Sabab Al-Ahlitól. Ez azonban nemcsak azért tűnik elképzelhetetlennek, mert a szakember az Egyesült Arab Emírségekben a hírek szerint évi 3 millió dollárt keresett, hanem azért is, mert az egyik legfelkapottabb szerb edzőnek számít, számos ajánlat közül válogathat.

A Nemzeti Sport külföldi forrásai szerint a korábban Fehérváron, majd a Lokomotiv Moszkvánál is dolgozó Nikolicsot a hétvégén már egy moszkvai klubnál várták tárgyalásra.

A zurnal.rs szerb portál eközben arról számolt be szombaton, hogy az orosz élvonalban 6. helyen végzett CSZKA Moszkva jó eséllyel két szerb edző közül választhatja ki következő vezetőedzőjét. Az egyik jelölt Nikolics, a másik pedig a Ferencváros megfigyelői előtt sem ismeretlen, legutóbb a Krasznodarnál dolgozó Vladimir Ivics. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik