Sportrádió: a Sepsi elnöke kijelentette, nem Varga Roland volt az ittas vezető

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.22. 18:03
null
Varga Rolandnak semmi köze nem volt az esethez (Fotó: Török Attila, archív)
A Sportrádió Hazafutás című műsorában a Sepsi OSK elnöke, Diószegi László Rizmayer Mihálynak elárulta, nem Varga Roland volt az a külföldi játékosuk, akit ittas vezetésen kaptak.

A szombati nap folyamán hivatalosan közzétett a Sepsi egy hírt, miszerint az egyik külföldi játékosukat igazoltatták, és kiderült, hogy ittasan vezetett. A román sajtó Francisco Júnior mellett a 24-szeres magyar válogatott csatárt, Varga Rolandot gyanúsította, Diószegi nyilatkozatából azonban kiderül, hogy a 33 éves játékosnak nem volt köze az esethez.

„A személyiségi jogok miatt nem mondhattuk el, kivel történt az eset. A lényeg az, hogy Varga Rolandot ártatlanul belekeverték ebbe a helyzetbe.”

A klubelnök azt is elmondta, szerinte miért éppen Vargát gyanúsították.

„Véleményem szerint csak feltételezték, mikor meghallották, hogy külföldi játékosról van szó. Semmi alapja nem volt ennek a véleménynek. Még csodálkozom is, hogyan hozhatott le egy sportújság egy ilyen hírt.”

„A rendőrség egyelőre szintén nem adhat ki információkat a személyiségi jogok védelmének érdekében. Kiderül majd, kivel történt az eset, de annyit elárulhatok, hogy nem magyar volt az illető” – hangsúlyozta a sportvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik