Szaúd-Arábia: Sergio Ramos újra együtt játszhat Karim Benzemával – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.03. 10:15
null
Sergio Ramost a Benzemát már megszerző Al-Ittihad csábítja (Fotó: Getty Images)
A szaúdi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban címvédő, a nyáron az aranylabdás Karim Benzema mellett Fabinhót, Kalidou Koulibalyt, N’Golo Kantét és Jotát is megszerző Al-Ittihad kétéves szerződéssel csábítja a jelenleg szabadon igazolható spanyol veteránt, Sergio Ramost.

 

Az átigazolási ügyekben jártas olasz újságíró, Fabrizio Romano értesülései szerint a francia Paris Saint-Germaintől szerződése lejártával távozó 37 éves spanyol belső védőnek kétéves kontraktust kínált az Al-Ittihad, de a szerződésajánlatban az is szerepel, hogy a világbajnok és Európa-bajnok Ramos szünetet kap (az nem derül ki, mikor és mennyit).

Romano úgy tudja, a szaúdi klub a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes játékos döntésére vár, ugyanis a belső védő iránt török klubok is érdeklődnek.



Az olasz transzferguru arról is beszámolt, hogy az Atlético Madrid 66-szoros belga szélsője, Yannick Ferreira Carrasco is Szaúd-Arábiában köthet ki, mégpedig az Al-Sababnál.

„Nagyon szeretem Yannickot, ő mindig a legjobbját nyújtja és ezért hálás vagyok. Úgy érezte, mennie kell és bár még nem hivatalos, de ha igaz, akkor Rijádban találkozunk egy kávéra, mert törődöm vele” – idézte Diego Simeonét, az Atlético vezetőedzőjét Romano.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik