Videó: már a pályán örültek a mexikóiak a tizenegyespárbaj után, amikor jött a VAR...

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.08.09. 08:01
null
Ennyin múlt a Club América továbbjutása
Drámai mérkőzésen jutott tovább a Nashville FC a mexikói Club América ellen az észak-amerikai labdarúgó Ligák Kupája elnevezésű sorozatban. Az amerikaiak a ráadás 9. percében mentették 2–2-re a meccset, a tizenegyespárbajban pedig már gyakorlatilag kiestek, amikor jött a videobíró...


A rendkívül izgalmas és fordulatos összecsapáson Walker Zimmerman a Nashiville-t juttatta előnyhöz a 61. percben. A hajrához érve összekapta magát a Club América, s a 78. percben ki is egyenlített Diego Valdés révén.

A 90+2. percben Julian Quinones tizenegyesből volt eredményes, a mexikói csapat szinte már a negyeddöntőben érezhette magát. Igen ám, de jött a 90+9. perc – a 25 esztendős angol csatár, Sam Surridge egy remek fejessel beállította a 2–2-es végeredményt.

A tizenegyespárbajban sem maradtak el az izgalmak, a Nashville az első, a Club América a második próbálkozását hibázta el. Az amerikaiaknál Jack Maher volt a hatodik rúgó, gyenge kísérletét Malagon kapus védeni tudta. A Club América játékosai már ünnepelték a továbbjutást, ám néhány másodperccel később a bíró nyugalomra intett mindenkit. A VAR közbeszólt, ugyanis a mexikóiak kapusa elmozdult a vonalról – a megismételt tizenegyesnél már nem hibázott a védő.

A következő rúgó a Barcelona egykori futballistája, Jonathan dos Santos volt, a mexikói válogatott játékos pedig tiszta erőből a felső lécet találta telibe. Ez meg is pecsételte a mexikói csapat sorsát, hiszen Daniel Lovitz egy tökéletesen helyezett tizenegyessel megnyerte a párharcot a Nashville-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik