Felkészülés: Fati nagy góljával verte a Barcelona a Milant – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.02. 07:04
null
Ansu Fati góljával győzött az FC Barcelona az AC Milan ellen (Fotó: Getty Images)
Az FC Barcelona a csereként beálló Ansu Fati remek átlövésével nyert 1–0-ra az AC Milan ellen a Las Vegasban rendezett felkészülési mérkőzésen.

 

A katalánok a japán Vissel Kobe elleni győzelem (2–0), az angol Arsenal elleni gólzáporos vereség (5–3) és a bajnoki rivális Real Madrid elleni siker (3–0) után csaptak össze a felkészülés alatt az olasz alsóbb osztályú Lumezzanét kiütő (7–0), a Real Madridtól (3–2) kikapó, a Juventusszal (2–2) pedig ikszelő AC Milannal.

A gránátvörös-kékeknél az új szerzemények közül csak a középső középpályásOriol Romeu kapott lehetőséget, míg a milánóiaknál Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek és Tijjani Reijnders volt ott a kezdőben az új szerzemények közül.

A nagy katalán fölényt hozó mérkőzésen Xaviék több mint 20 kapura lövéssel próbálkoztak, de a vezetést csak az 55. percben, Frenkie de Jong, Alejandro Balde, Ansu Fati, Robert Lewandowski és Sergi Roberto beállása után szerezték meg, amikor Fati lőtt szép átlövésgólt (VIDEÓ ITT).

 

 

A Milan csak ezt követően kezdett el cserélgetni, ám a beálló játékosok nem hoztak változást, így a Barcelona 1–0-ra nyert.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
AC Milan (olasz)–FC Barcelona (spanyol) 0–1 (Fati 55.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik