Al-Hilal: 25 szobás álomotthon, 400 nm-es medence, korlátlan luxus – íme, a Neymar-transzfer részletei

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.16. 20:39
null
Neymar elképesztő luxusban élhet – persze eddig sem panaszkodhatott... (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Neymar Jr. a szaúdi Al-Hilalnál folytatja pályafutását. Azt már eddig is tudtuk, hogy évente nagyjából 200 millió eurót keres majd a brazil klasszis, ám most extrém szerződéseinek részletei is kiderültek.  


A bulvárhírekre szakosodott The Sun megtudta a Neymar-transzfer részleteit. Az egy dolog, hogy az Al-Hilal közel 100 millió eurót fizetett a Paris Saint-Germainnek a brazil szélsőért, a játékosnak pedig egy kétéves, évi nagyjából 200 milliós szerződést adott, ám ezen felül is olyan luxuscikkekkel látta el Neymart, amik még Szaúd-Arábiában sem számítanak hétköznapinak, sőt...

Először is, Neymar együtt élhet terhes barátnőjével, Bruna Biancardival, annak ellenére, hogy nem házasok – ezt a szaúdi kormány eddig csak Cristiano Ronaldónak engedélyezte. Másrészt az álomotthon, amit a pár igénybe vehet majd, az egy 25 hálószobás, három szaunával és egy 400 négyzetméteres medencével felszerelt ház, amihez jár öt főállású lakáj, két takarítónő, egy séf és egy sofőr.

Ha már sofőr, Neymar az összes luxusautóját Párizsban és Brazíliában hagyhatja, hiszen a ház mellé kapott a szaúdiaktól egy új garázst, amibe egy Mercedes G Wagon, egy Mercedes furgon, egy Lamborghini Hurricane, egy Bentley Continental GP és egy Aston Martin DBX kerül majd. A privát sofőr természetesen egész nap készen áll majd a brazil támadó szállítására.

És ez még mindig nem minden, hiszen Neymarnak gyakorlatilag semmire nem kell majd költenie: ha bármikor utazni, repülni támadna kedve, akkor a szaúdiak ingyen magángépet biztosítanak neki a nap bármely szakában, de vacsoráit és egyéb utazásait is fizetik.

Az évi 200 millió eurós fizetés mellé busás pénzt kap egy-egy Instagram-posztért, de azért is külön bónusz jár, ha nyer egy meccset a csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik