Hollandia: zseniális felajánlást tett a klublegenda

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.12. 10:41
null
Bram van Polen minden bérletes szurkolót meghív egy körre szerződéshosszabbítása után (Fotó: Getty Images)
Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a holland másodosztályt (Eerste Divisie) vezető PEC Zwolle védője, a 37 éves Bram van Polen. A hír önmagában nem okozna nagy szenzációt, de Van Polen elmondása szerint mindig igyekszik valami szórakoztatót beleírni a szerződésébe, s ezúttal úgy határozott, hogy a Zwolle minden bérlettel rendelkező szurkolóját meghívja egy italra a csapat Telstar elleni pénteki bajnokiján.

Bram van Polen hosszú évek óta meghatározó játékosa a Zwollénak, a mostani idényben 30 mérkőzésen lépett pályára, s egy gólt szerzett, teljesítményével pedig meggyőzte a maradásról a klub vezetőségét, s újabb egy évvel hosszabbította meg kontraktusát.

A védő előszeretettel írat be szerződésébe vicces kitételeket, s ezúttal úgy döntött, a bérlettel rendelkező szurkolókat meghívja egy italra csapata pénteki hazai bajnokiján.

„Mindenki tudja, hogy számomra a PEC Zwolle a legszebb klub. Amíg fittnek érzem magam, szeretnék ennél a gyönyörű klubnál dolgozni. Keményen dolgozunk a végső célért, a feljutásért. Remélem, jövőre is ott leszünk az Eredivisie-ben. Végezetül: sokan tudják, hogy igyekszem minden évben valami szórakoztatót beleírni a szerződésembe. Ebben az évben szeretném megköszönni a PEC Zwolle szurkolóinak feltétlen támogatását, amit jó és rossz időkben is éreztem. Minden bérlettulajdonost, szponzort és önkéntest szeretnék meghívni egy körre a stadionban a pénteki bajnokin” – mondta a 14 ezer férőhelyes létesítménnyel rendelkező klub honlapján Bram van Polen.

A Zwolle 32 forduló után 72 pontot gyűjtve ötpontos előnnyel vezeti a holland másodosztályt a Heracles Almelo előtt, s 13 egységgel előzi meg a harmadik helyezett Almerét hat fordulóval a bajnokság vége előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik