Szlovák Kupa: a Slovan ismét Dunaszerdahelyen játszik

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2023.02.14. 16:25
null
A dunaszerdahelyi MOL Arénába költözik egy meccsre a Somorja (Fotó: Dömötör Csaba, archív)
Március első napján ismét a dunaszerdahelyi MOL Arénában játszik a Slovan Bratislava. A pozsonyi csapat ellenfele azonban nem a DAC, hanem a sárga-kékek fiókcsapata, a másodosztályú Somorja lesz.

 

Ahogyan arról már beszámoltunk, a labdarúgó Szlovák Kupa negyeddöntőjébe két másodosztályú felvidéki csapat jutott be. A Komárom február 28-án a Nagyszombatot fogadja, míg másnap a Somorja a Slovant.

Az eredeti elképzelés szerint Somorján került volna sor a 108 éves klub történelmi meccsére, de végül nem így lesz. „A somorjai Rendőrkapitányság Körzeti Osztálya és a somorjai Városi Hivatal értesített minket arról, hogy a nézők biztonságáért való aggodalmaik miatt nem ajánlják, hogy a mérkőzésre a somorjai Pomlé Stadionban kerüljön sor. A Szlovák Labdarúgó-szövetséggel való kommunikáció alapján ezért kénytelenek voltunk egy nagyobb biztonsági szintű stadionba áthelyezni a találkozót. Partnerklubunk, a DAC 1904 Dunaszerdahely segítőkészségének köszönhetően rövid időn belül megtaláltuk annak a lehetőségét, hogy az annyira várt összecsapást az eredeti napon, március 1-jén a MOL Arénában rendezhessük meg. A kezdési időpont 17.30 órára módosul, így villanyfényben zajlik majd a meccs” – tájékoztatott a honlapján az STK Somorja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik