Légiósok: Holman távozhat a Slovanból, edzője szerint az NB I jöhet szóba

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2023.02.10. 11:10
null
Holman Dávid az NB I felé venné az irányt (Fotó: Árvai Károly, archív)
Nagy valószínűséggel Holman Dávid öt és fél év után távozik a pozsonyi Slovantól. Hamarosan, ha lesz lehetősége, NB I-es csapattal írhat alá szerződést – erről edzője, Vladimír Weiss beszélt a csapat sajtótájékoztatóján.

 

„Nagy valószínűséggel Holman Dávid távozik a klubunktól. Két súlyos sérülésen van túl, és a nyáron lejár a szerződése. Megkért engem, illetve a klubot, hogy tegyük lehetővé az eligazolását. Magyarországról, az NB I-ből vannak ajánlatai. Senki sem küldi el őt a klubtól, de ha lesz lehetősége, akkor minden bizonnyal távozik. Már folynak a tárgyalások” – nyilatkozta a pozsonyi klub sajtótájékoztatóján Vladimír Weiss, a Slovan mestere.

Az ötszörös magyar válogatott támadó középpályás 2017-ben került a pozsonyi csapatba. A Slovannal négy szlovák bajnoki címet, illetve három kupagyőzelmet ünnepelt. Az égszínkékek mezében szerepelt az Európa-liga, illetve az Európa-konferencialiga csoportkörében. Holman Dávid az előző idény végén tért vissza súlyos térdsérüléséből, ám a mostani évad elején ismét hasonló sérülést szenvedett. Januártól már csapatedzéseken vett részt, de a felkészülési meccseken nem játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik