Hollandia: Ronald Koeman már ma elhagyhatja a kórházat

K. R.K. R.
Vágólapra másolva!
2020.05.04. 11:02
null
Már hétfőn elhagyhatja a kórházat Ronald Koeman (Fotó: AFP)
Ronald Koeman, a holland válogatott szövetségi kapitánya mellkasi fájdalmakra panaszkodott, a DutchNews információi szerint az amszterdami kórházban a vizsgálatok elvégzését követően a szívkatéterezés mellett döntöttek.

 

A DutchNews információi szerint már hétfőn elhagyhatja a kórházat Ronald Koeman, akivel kapcsolatban vasárnap este arról érkeztek hírek, hogy szívműtéten esett át, ám annak típusát és a probléma okát nem részletezték a hollandiai források.

A portál úgy tudja, az 57 éves szakembert Amszterdamban ápolták, miután kerékpározás közben erős fájdalmat érzett a mellkasában, a kórházban pedig a vizsgálatok elvégzését követően a szívkatéterezés mellett döntöttek. Koeman ügynöke, Rob Jansen azt mondta, a kezelés sikeres volt, így a holland válogatott szövetségi kapitánya otthon gyógyulhat tovább.

Koeman 2018 óta irányítja a holland válogatottat, korábban többek között az Ajax, a PSV, a Feyenoord, a Southampton és az Everton edzője volt. Játékosként az Ajax és a PSV csapatában is holland bajnok volt, az FC Barcelonával négy bajnoki címet szerzett Spanyolországban, s Hollandiával Európa-bajnok lett 1988-ban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik