Uruguay: a súlyos beteg Tabárez nem mond le

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.19. 22:35
A súlyos idegrendszeri betegséggel küzdő Óscar Tabárez nem akar lemondani az uruguayi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.

Mint megírtuk, a Guillain-Barré-szindróma állhat Óscar Tabárez egészségügyi állapotának rohamos romlása mögött, az uruguayi szakember a válogatott edzésein jobbára már utcai elektromos járművel jelent meg, és a tréningeket így vezényelte le. Ezzel együtt nem szándékozik otthagyni az uruguayi nemzeti csapatot.Mint megírtuk, a Guillain-Barré-szindróma állhat Óscar Tabárez egészségügyi állapotának rohamos romlása mögött, az uruguayi szakember a válogatott edzésein jobbára már utcai elektromos járművel jelent meg, és a tréningeket így vezényelte le. Ezzel együtt nem szándékozik otthagyni az uruguayi nemzeti csapatot.

„Jól vagyok. Nem a legjobban, de maradjunk annyiban, hogy ura vagyok a helyzetnek. És a legfontosabb, hogy eszem ágában sincs lemondani. Krónikus betegségem van, néha jobban érzem magam, néha rosszabbul. Az egyetlen gyógymód a gyógytorna. Ennek ellenére nem szándékozom lemondani. Amíg érzem a családom, a vezetőség és a segítőim támogatását, amíg a játékosok mögöttem állnak, addig folytatom” – nyilatkozta a 69 éves Tabárez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik