Lengyelország: különleges gólt készített elő Nikolics – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.12. 22:35
Nikolics Nemanja (Legia) és Lovrencsics Gergő (Lech Poznan) is gólpasszal járult hozzá csapata győzelméhez a lengyel labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) szombati játéknapján.

Lovrencsics Gergő a második félidő elején adott gólpasszt Darko Jevticnek, azzal a találattal vezetett 2–0-ra a poznani csapat a Ruch Chorzów vendégeként. A Lech végül 3–1-re nyert, Lovrencsics és magyar klubtársa, Kádár Tamás egyaránt végigjátszotta a mérkőzést.Lovrencsics Gergő a második félidő elején adott gólpasszt Darko Jevticnek, azzal a találattal vezetett 2–0-ra a poznani csapat a Ruch Chorzów vendégeként. A Lech végül 3–1-re nyert, Lovrencsics és magyar klubtársa, Kádár Tamás egyaránt végigjátszotta a mérkőzést.

A Legia kora esti mérkőzésén Nikolics Nemanja passzából a brazil Guilherme a 152. másodpercben talált a kapuba – ez a varsóiak harmadik leggyorsabb gólja a szezonban. Ennél hamarabb csak Aleksandar Prijovic és (ki más…) a rekordot tartó Nikolics talált be az évad során (a 23 gólnál járó „Niko” már az 1. percben beköszönt a Ruchnak szeptemberben).

A szombati meccsen gyorsan jött a krakkói egyenlítés is (8. perc), és amikor Prijovic a 83. percben megszerezte a Legia győztes gólját, a magyar válogatott támadó már nem volt a pályán – a 71. percben lecserélték.

A Lech zsinórban harmadszor, a Legia egymás után másodszor győzött.

LENGYELORSZÁG. 27. FORDULÓ
Cracovia–Legia 1–2
Jagiellonia–Górnik Leczna 1–0
Ruch Chorzów–Lech Poznan 1–3
Az élcsoport: 1. Legia 55 pont, 2. Piast Gliwice 54, 3. Cracovia 43, 4. Pogon 42 (26), 5. Lech 40

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik