Kolumbia: öngyilkos akart lenni a vb-rekorder kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.13. 19:24
null
Faryd Mondragón mostanában nem volt ilyen kiegyensúlyozott (Fotó: Reuters)
Sikertelen öngyilkossági kísérlete után kórházban ápolják Faryd Mondragónt, a kolumbiai labdarúgó-válogatott korábbi kapusát.


A 44 éves Mondragónt szülővárosában, Caliban kezelik egy klinikán, miután a hírek szerint nagy adag antidepresszánst vett be.

„Csak én ítélhetem meg az életemet, belefáradtam abba, hogy mások ítélkeznek felettem úgy, hogy nem tudom megvédeni magamat" – írta az Instagram-oldalára Mondragón nem sokkal öngyilkossági kísérlete előtt. A bejegyzést azóta törölték.

A Valle del Lili nevű klinika közleménye szerint a korábbi kapus túl van az életveszélyen, de arról nem adtak hírt, hogy mikor engedik ki.

Mondragón – akinek libanoni felmenői is vannak – 51-szer szerepelt a kolumbiai válogatottban. A 2014-es brazíliai világbajnokságon 43 éves és három napos volt, amikor pályára lépett a Japán ellen 4–1-re megnyert csoportmeccsükön, ezzel megdöntötte a kameruni Roger Milla vb-korrekordját.

Pályafutása során a Zaragozában, a Metzben, a Galatasarayban, az 1. FC Kölnben és több argentin csapatban is védett többek között, 2014-ben a Deportivo Caliból vonult vissza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik