Copa: trófeára vágyik a 100. válogatottsága előtt álló Messi

Vágólapra másolva!
2015.06.19. 14:26
A századik válogatottsága előtt álló Lionel Messi arra vágyik, hogy végre nagy tornán diadalmaskodjon Argentína csapatával.

„Remélem, hogy a száz meccs után végre jönnek a trófeák is. Ez tenne boldoggá” – mondta a 27 éves szupersztár, aki Chilében a Copa Américán szerepel hazája együttesével, s a Jamaica elleni szombati meccsen válik „századossá”.

Az FC Barcelonával újdonsült Bajnokok Ligája-győztes, négyszeres aranylabdás futballista a válogatott tagjaként eddig két címet nyert: 2005-ben az U20-as világbajnokságon, 2008-ban pedig az olimpián lett aranyérmes. Ennek ellenére azt mondja, örömmel tekint vissza az elmúlt évekre.

„Nagyon szép, hogy százszor pályára léphettem a válogatottban, sok élményt adott nekem a nemzeti tizenegy: nehéz és nagyon szép pillanatokat” – fogalmazott, kiemelve és különlegesnek nevezve a tavalyi vb döntőjét és a 2007-es Copa América fináléját.

Argentína 22 évvel ezelőtt nyert legutóbb nagy felnőtt-tornát, akkor a Copán diadalmaskodott – 1993-ban Messi hatéves volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik