Monaco: Egyvalami biztos, Falcao tényleg sérült - Abidal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.09. 16:26
Bár tartja magát a pletyka, hogy Radamel Falcao a téli átigazolási időszakban elhagyja a Monacót, és mostani sérülése amolyan „diplomáciai sérülés", a hercegségbeli labdarúgóklub csapatkapitánya, Eric Abidal cáfolta ezeket a spekulációkat.

„Ha Monacóban van pillanatnyilag, ha nincs, az a fontos, hogy gyorsan visszatérhessen, és lehetőleg százszázalékos állapotban. Egyvalami biztos: Falcao tényleg sérült – mondta Abidal. – Megígérte nekünk, hogy nem megy el, hogy a téli átigazolási időszak után is itt lesz. Nyáron ő akart ideszerződni, és ugyebár tudjuk, hogy nagyon profi mentalitású játékosról van szó. Nekünk az a feladatunk, hogy egyfelől megadjuk neki az időt a teljes felépülésre, és amíg ez megtörténik, a pályán elvégezzük az ő munkáját is."

A Monaco mindhárom bajnokiját megnyerte azóta, hogy a Nantes elleni mérkőzésen Falcaót – jól látható megdöbbenésére – lecserélte Claudio Ranieri vezetőedző, és ezzel új töltetet adott a kolumbiai gólvágó közeljövőbeli távozásáról folyó találgatásoknak. Falcao következő célpontjaként a Chelsea-t és a Real Madridot egyaránt emlegetik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik