PSG: Cavaninak tetszett a gólja, de kicsit azért bosszús

Vágólapra másolva!
2013.08.19. 10:20
Edinson Cavani, a Paris Saint-Germain nyáron igazolt uruguayi labdarúgója örül, hogy az első franciaországi gólja szép lövésből született, amiatt viszont bosszús kissé, hogy a sok helyzet ellenére nem tudták legyőzni vasárnap este az Ajacciót (1–1).

„A gólom? Minden gyorsan történt, ilyenkor az ember az ösztönei szerint cselekszik, nem gondolkodik. Örülök, hogy az első gólom szépre sikerült, de sajnos nem sokra mentünk vele, hiszen nem nyertünk. De legalább visszaadta a hitünket" – mondta Cavani a 86. percben lőtt, végül pontmentést jelentő találatáról.a 86. percben lőtt, végül pontmentést jelentő találatáról.

„Rengeteg helyzetünk volt, megérdemeltük volna a győzelmet, de sajnos ilyen a futball... Lépésről lépésre javulni fogunk, és a munka meghozza majd a gyümölcsét" – tette hozzá a támadó, aki kiváló cserének minősítette korábbi nápolyi csapattársa, Ezequiel Lavezzi második félidei harcba küldését, és a Zlatan Ibrahimovichoz fűződő viszonyára vonatkozó felvetésre is pozitívan reagált.

„Normális a kapcsolatunk, nincs semmi gond. Jól kiegészítjük egymást, az biztos, és idővel csak jobbak leszünk együtt a pályán."

A PSG valóban nagy fölényben játszott a vasárnapi bajnokin, Guillermo Ochoa, az Ajaccio mexikói kapusa tucatnyi nagy védése jutalmául 9-es osztályzatot kapott a tízes skálán értékelő L'Équipe-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik