Galatasaray: „Szabályos minden, Drogba igenis a miénk"

Vágólapra másolva!
2013.02.01. 16:45
A török élvonalbeli Galatasaraynál biztosak benne, hogy a Sanghaj Senhua állításai nem helytállóak, és Didier Drogba szerződésével minden rendben van, azaz az elefántcsontparti labdarúgó a napokban szabályos körülmények között le az isztambuli klub játékosa.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Drogbát tavaly nyár óta foglalkoztató sanghaji egylet vezetői jelezték: értelmezésük szerint minden fizetési kötelezettségüknek eleget tettek, Drogba továbbra is az ő játékosuk, és kezdeményezni fogják a kínai szövetségnél, hogy ne adja ki a futballista nemzetközi játékengedélyét.

„Drogba nagyszerű labdarúgó, óriási sztár, és az égvilágon semmi gond sincs a szerződésével – reagált erre Ünal Aysal, a Galatasaray elnöke. – Korábbi klubja tartozott neki a fizetésével, ami súlyos szerződésszegésnek minősül, szóval nincs miért aggódnunk, mi szabad játékosként állapodtunk meg vele. Semmi sem akadályozhatja meg, hogy pályára lépjen a Galatasarayban!"

A jelenleg az Afrikai Nemzetek Kupáján szereplő Drogba a napokban másfél esztendőre szóló szerződést írt alá a patinás isztambuli csapatnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik