Nigéria: nem jutottak ki az ANK-ra a Szuper Sasok, Siasia sajnálja

Vágólapra másolva!
2011.10.09. 09:52
Selejtezőcsoportjában Guinea mögött a második helyen végzett Nigéria labdarúgó válogatottja, így nem jutott ki a jövőre rendezendő afrikai kontinenstornára, az Afrikai Nemzetek Kupájára.

„Sajnálatomat kell kifejeznem – mondta a nigériai válogatott 44 éves szövetségi kapitánya, az egykori remek labdarúgó, Samson Siasia. – A felelősség a csapaté az elbukott kvalifikáció miatt. Az utolsó mérkőzésünkön, Guinea ellen jól játszottunk, uraltuk a mezőnyt és sok helyzetet alakítottunk ki, de el is rontottuk azokat, a végén meg gólt kaptunk. Megérjük szurkolóink csalódottságát, hiszen elképesztően szeretik Nigériában a válogatottat. De néha a futball is kegyetlen."Samson Siasia. – A felelősség a csapaté az elbukott kvalifikáció miatt. Az utolsó mérkőzésünkön, Guinea ellen jól játszottunk, uraltuk a mezőnyt és sok helyzetet alakítottunk ki, de el is rontottuk azokat, a végén meg gólt kaptunk. Megérjük szurkolóink csalódottságát, hiszen elképesztően szeretik Nigériában a válogatottat. De néha a futball is kegyetlen."

Guineán kívül a két rendező ország, Gabon és Egyenlítői Guinea, valamint Botswana, Elefántcsontpart, Burkina Faso, Szenegál, Ghána, Zambia, Líbia, Angola, Tunézia, Mali és Niger válogatottja jutott ki eddig a 2012-es ANK-ra. Nigéria mellett Kamerun, Egyiptom és Togo lesznek a legnevesebb hiányzók.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik