Svájc: Vanczák klubtársa tagadja a bundavádat, ő a bíróra gyanakszik

Vágólapra másolva!
2010.03.23. 16:12
Geoffrey Serey Die, a svájci labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sion elefántcsontparti légiósa felháborodott azon, hogy klubelnöke bundagyanúval illette, és úgy véli: ha valaki is manipulálta a Grasshoppers elleni múlt szerdai bajnoki mérkőzést (0–2), az esetleg a játékvezető lehetett.

„Amikor hallottam, hogy talán trükköztek a meccsel, nekem is támadt egy ötletem. Visszagondolva a kiállításomra és az ellenünk befújt büntetőre, arra gondoltam, hogy valószínűleg a játékvezetőt (Jérome Laperriere-t) vádolják" – mondta a klub televíziójának Geoffrey Serey Die.

Mint arról már beszámoltunk, Christian Constantin, a Vanczák Vilmost is foglalkoztató svájci futballklub elnöke az egyik helyi lapnak nyilatkozott a meccs manipulálásának gyanújáról, az azt tápláló londoni információról. A csapat keddi edzése után Serey Die csalódottságának és felháborodásának adott hangot a vád miatt, és kijelentette: még sohasem próbálták rábírni bundázásra.

A svájci liga eddigi információi szerint egyetlen londoni fogadóirodában sem kötöttek gyanús fogadást a mérkőzésre. Vanczák nem játszott a Grasshoppers 2–0-s győzelmét hozó zürichi találkozón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik