Bodor Boldizsár az elkövetkező két évben is a Roda játékosa marad

Vágólapra másolva!
2009.07.09. 20:29
Marad a Roda együttesénél Bodor Boldizsár; a magyar válogatott balhátvédje két évvel hosszabbította meg nyáron lejárt szerződését. Ezt a klub átigazolásokért feleős technikai igazgatója, Martin van Geel jelentette be. A játékos a Nemzeti Sport Online érdeklődésére megerősítette a megegyezés tényét.
Bodor (27) marad a Roda játékosa
Fotó: Imago (archív)
Bodor (27) marad a Roda játékosa
Bodor (27) marad a Roda játékosa
Fotó: Imago (archív)
Bodor (27) marad a Roda játékosa

Az elkövetkező két évben is a Roda labdarúgója lesz Bodor Boldizsár, ugyanis a magyar válogatott játékos meghosszabbította nyáron lejárt szerződését a holland együttessel.

Az egyezség tényét Martin van Geel, a klub átigazolásokért felelős technikai igazgatója, jelentette be csütörtökön. A Rodánál örülnek Bodor maradásának, Van Geel szerint a csapat középpályája és védelme is jelentősen gyengült volna a magyar távozásával – a holland csapat egyébként jelenleg csatárt keres.

„Nem akartam tovább várni – indokolta a döntést a Nemzeti Sport Online megkeresésére Bodor. – Féltem attól, hogy a végén két szék között a földre esek, és mivel megfelelő ajánlatot kaptam a vezetőktől, szóban megegyeztünk a folytatásban.”

A játékos elmondta, az aláírásra 10 nap múlva kerülhet sor, Van Geel ugyanis akkor tér vissza szabadságáról – de ez már csak formalitás, a megegyezés gyakorlatilag hivatalosnak tekinthető. Bodor ezen kívül azt is elmondta, hogy fizetése 33 %-kal nő az előző kontraktusban garantálthoz képest.

A magyar légiós 2004-ben igazolt a Rodához, 151 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, és ezeken 13 gólt szerzett. Ahogy arról már beszámoltunk, szerződése lejártával spanyol és francia csapatok is megkeresték a légióst, de végül egyik érdeklődő gárda sem tett konkrét ajánlatot érte – így logikus lépés volt elfogadni a rodai vezetők ajánlatát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik