A régi nóta újramixelve: Adriano megint nem jelent meg az edzésen

Vágólapra másolva!
2009.06.02. 18:15
A Flamengo színeiben nagyszerűen bemutatkozó, az Atlético Paranaense elleni 2–1-es győzelemből gólt vállaló Adriano kedden ismét negatív sztorival szolgált a futballrajongóknak: a brazil támadó nem jelent meg az együttes mai edzésén, és nem is jelezte távolmaradást a vezetőedzőnek.
Új csapat, régi agy?
Fotó: Action Images (archív)
Új csapat, régi agy?
Új csapat, régi agy?
Fotó: Action Images (archív)
Új csapat, régi agy?

„Nem jelezte előre, hogy nem jön a mai edzésre. Hogy megbüntetjük-e? Megvárjuk, hogy magyarázza meg, mi történt vele, hiszen lehet, hogy valami rendkívüli eset adódott. A tények ismeretében tud dönteni a klub vezetése arról, hogy megbünteti-e Adrianót avagy sem” – mondta a csatár hiányzásáról a vezetőedző, Cuca.

Persze nem lehet tudni, mi a távolmaradás oka, de a helyzet kísértetiesen hasonlít a milánóihoz, a csatár Olaszországban is többször mulasztotta el az Inter edzését egy-egy átmulatott éjszaka után.

Mint ismeretes, Adriano még Inter-játékosként eltűnt a brazil válogatott vb-selejtezője után, és csak néhány nappal később derült ki, hogy önként maradt hazájában.

A 27 éves csatár azóta elérte a milánói klubnál, hogy kompenzáció fizetése nélkül bonthassa fel szerződését. Nem sokkal később pedig aláírt a Falamengóhoz, amelyben góllal mutatkozott be első mérkőzésén.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik