Adriano játék helyett csak „békén akar maradni” hazájában

Vágólapra másolva!
2009.04.10. 10:18
Címkék
Ideiglenesen vissza akar vonulni a labdarúgástól Adriano, az Internazionale fantasztikus képességű, ám felettébb problémás brazil csatára. A támadónak pihenésre van szüksége, és nyugalomban szeretné átgondolni pályafutását.
Adriano most nyugodt és boldog – egy ideig nem akar visszatérni
Fotó: Action Images
Adriano most nyugodt és boldog – egy ideig nem akar visszatérni
Adriano most nyugodt és boldog – egy ideig nem akar visszatérni
Fotó: Action Images
Adriano most nyugodt és boldog – egy ideig nem akar visszatérni

„Nincs már számomra öröm a labdarúgásban, nem tudom folytatni. Képtelen vagyok visszatérni Olaszországba, békén akarok maradni itthon, Brazíliában” – nyilatkozta az összegyűlt újságíróknak Adriano, az Inter engedély nélkül eltávozó csatára.

„Nem tudom, hogy egy, két vagy három hónapig tartok-e szünetet, de át kell gondolnom a karrierem, és jelenleg nem szeretnék labdát sem látni. Az ügynököm, Gilmar Rinaldi jövő héten Olaszországba utazik, és tárgyal az Interrel. Úgy vélem, az a tiszta eljárás, ha a klub nem utalja továbbra is a fizetésemet” – mondta a „Császár”, akinek 2010-ig van szerződése a milánói fekete-kékekkel.

A támadó tagadta, hogy bármilyen függősége lenne.

„Nem vagyok beteg, drogos vagy alkoholista. Amit tettem, tudatos döntés eredménye volt, mindent megbeszéltem a barátaimmal, a családommal és a menedzseremmel. Semmi bajom az Interrel, de nagyon nagy volt a nyomás rajtam, és nem szerettem az olasz életet. Ha folytatom, és Brazíliában teszem azt, a Flamengo játékosa leszek” – mondta.

Adriano az Ecuador és Peru elleni világbajnoki selejtezők után „merült alá” ahelyett, hogy visszatért volna Milánóba. Egykori edzője, Marco Aurelio Cunha szerint orvosi segítségre van szüksége.

„Pszichológusoknak és pszichiátereknek kellene foglalkozni vele, különben sosem oldódnak meg gondjai. Az ösztönei erősebbek nála, ha éjszakázni kezd, nem tudja abbahagyni, a kritikák pedig csak továbblökik saját személyes poklába. Depressziós lesz, és innen már közel a szakadék” – mondta a tréner, aki a Sao Paulónál dolgozott együtt a csatárral.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik