C. Ronaldo: „Én vagyok az első, a második és a harmadik legjobb”

Vágólapra másolva!
2008.11.18. 09:57
Cristiano Ronaldo ismét bizonyságot tett róla, hogy nem szűkölködik önbizalomban. A portugál játékos úgy véli, ő a világ első, második és harmadik legjobb futballistája, valamint elmondta: nagy örömmel töltötte el, hogy Pelé szerint is ő érdemli meg leginkább a 2008-as Aranylabdát.
Pelé szerint is Ronaldo volt az idén a legjobb
Fotó: Action Images (archív)
Pelé szerint is Ronaldo volt az idén a legjobb
Pelé szerint is Ronaldo volt az idén a legjobb
Fotó: Action Images (archív)
Pelé szerint is Ronaldo volt az idén a legjobb

Szavazás

Ön kinek adná 2008-ban az Aranylabdát?

Szavazatok száma: 13825

Cristiano Ronaldo
40 % (5587)
Fernando Torres
18 % (2517)
Iker Casillas
12 % (1690)
Lionel Messi
23 % (3174)
Xavi Hernández
6 % (857)
Cristiano Ronaldo, a Manchester United labdarúgója a brazil O Estado de Sao Paulónak adott interjújában újra kifejtette, hogy nem kételkedik abban, ő kapja meg a 2008-as Aranylabdát.

„Én vagyok az első, a második és a harmadik legjobb, de vannak más remek játékosok is, mint például Kaká, Lionel Messi vagy Fernando Torres – mondta Ronaldo. – Úgy gondolom, mindent megtettem, hogy engem válasszanak, és még ennél is többet akarok elérni. Mindent meg szeretnék nyerni, amit csak lehet.”

Ronaldo szerdán egyébként Brazíliával csap össze felkészülési mérkőzésen a portugál válogatott tagjaként. A „vörös ördögök” játékosa elmondta, nagyon tiszteli a brazilok elő legendáját, Pelét, és büszke rá, hogy a korábbi klasszis is őt tartja a világ legjobbjának.

„Nagyon sokat jelent számomra Pelé elismerése – hangoztatta a támadó. – A világ legnagyobb játékosa volt. Hihetetlen érzés volt ezeket a szavakat hallani tőle.”

Ronaldo egyébként életében először lép pályára Brazíliában, ahol győzelemmel akar bemutatkozni.

„Kétségtelen, hogy riválisunknak kiváló futballistái vannak, és nagyszerű a nemzeti csapatuk, a néhány nem túl jó eredmény ellenére is – jelentette ki Ronaldo. – Meg szeretnénk nyerni a találkozót, de nem lesz könnyű dolgunk, mert Brazíliának két kiváló válogatottra való játékosa van.”

AMIKOR NEM A SZÁJA JÁR C. RONALDÓNAK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik