Andreas Hinkel oldhatja meg a Celtic jobbhátvéd-problémáját

Vágólapra másolva!
2007.12.28. 18:48
A januári átigazolási szezonban a Celtic játékosa lehet Andreas Hinkel – értesült a BBC internetes honlapja. A német védő szerződtetése fontos a skót klubnak, hiszen nincs egészséges jobbhátvédje.

Andreas Hinkel nagy reményekkel igazolt Stuttgartból Sevillába, ám keserű csalódás érte. Amikor aláírta a szerződést, a német védő úgy számolt, hogy Daniel Alves távozik a csapattól.

A brazil védő maradt a klubnál és a kezdőcsapatban, Hinkel pedig általában a tartalékok közé szorult. Az idei szezonban mindössze két bajnokin kapott lehetőséget.

Bár a játékost a Wolfsburg és a Dortmund is megkörnyékezte, ő várhatóan Skóciában folytatja. Jelenleg is Glasgowban tartózkodik, átesett az orvosi vizsgálaton, és akár már a Rangers elleni rangadón, január másodikán pályára léphet a csapatban.

Játékára nagy szükség lenne, ugyanis nincs egészséges jobbhátvédje Gordon Strachan menedzsernek. Mark Wilson és Jean-Joel Perrier-Doumbe ugyanis sérültek, és kényszermegoldásként az eredetileg középső védő Gary Caldwell szerepelt a jobb oldalon.

A 25 éves futballista 17 alkalommal szerepelt a német válogatottban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik