Rajczi Péter a holland NAC Bredánál játszhat az őszi szezontól

Vágólapra másolva!
2007.06.24. 13:27
Hollandia lehet Rajczi Péter új állomáshelye, ugyanis a NAC Breda együttese figyeli a magyar válogatott támadót. A tavaszt az angol Barnsleynál töltő futballistát ellenben a belga St. Truiden is csábítja.
Az már korábban eldőlt, hogy az angol másodosztályú bajnokságban szereplő Barnsleynál tizenöt mérkőzésen egy gólt és öt gólpasszt elérő Rajczi Péter nem tér vissza a szigetországba. A támadó visszatért Újpestre, de lehetséges, hogy az őszi szezon kezdete újra külföldön találja.

Több holland oldal is megerősítette, hogy a magyar futballistát figyeli a NAC Breda együttese.

A magyar játékosokat előszeretettel foglalkoztató együttes (szerepelt itt Babos Gábor, Fehér Csaba és Pető Tamás is) technikai vezetője, Ernest Stewart elárulta, hogy a válogatott játékos „rajta van a listájukon”.

Az amerikai válogatottal két világbajnokságot is megjárt Stewart hozzátette, hogy szereztek dvd-felvételeket a csatár több meccséről, és azokat elemezve döntenek majd, szükség van-e rá, vagy sem.

Belgiumból is figyelik Rajczi játékát, ott az a St. Truiden (St. Trond) érdeklődik a magyar játékos iránt, amely az előző szezonban Vanczák Vilmost is kölcsönvette az Újpesttől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik