Jorkyball: újoncként a 10. helyen végzett a magyar bajnok

Vágólapra másolva!
2007.06.11. 15:58
Címkék
Az elmúlt hétvégén tartották az idei jorkyball Bajnokok Ligája döntőjét a Párizs melletti Wissous-ban. A magyar színeket a budapesti B13 (Gyarmati Dániel, Gold Attila, Csáki Norbert, Nemes Koppány, Dechert Áron) csapata képviselte.

Az első csoportmérkőzésen, a wasquehal-i Jorkyball Club gárdájától két szettben 7:4-7:3-as vereséget szenvedett a magyar bajnokcsapat.

Másnap a csoport favoritjának számító franconville-i gárda 7:2-7:1-es vereséget mért a B13-ra, majd pedig, az utolsó, a rájátszás szempontjából nagyon fontos csoportmérkőzésen 7:3-7:2 arányban győzedelmeskedett a B13 a házigazda, Wissous ellen.

A nyolc közé jutásért a nagy tapasztalattal bíró rennes-i jorkysok ellen léptek pályára a magyarok, ahol óriási csatában, nagyon szoros meccsen 7:5-7:6 arányban maradtak alul. A jorkyball Bajnokok Ligája sorozatban újonc magyar gárda tisztes helytállást tanúsítva a 10. helyen végzett.

A Párizsban megrendezett nemzetközi jorkyball seregszemle lehetőséget adott arra is, hogy a helyszínen lévő magyar válogatott (Nemes Koppány, Dechert Áron) barátságos mérkőzést játsszon Izrael nemzeti csapatával, és nagy izgalmak végén 2:1 (6:7, 7:3, 7:4) arányban nyertek a magyarok.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik